kaldata.comФлотът на САЩ обяви видеата със заснетите неидентифицирани летящи обекти за истински.

...
kaldata.comФлотът на САЩ обяви видеата със заснетите неидентифицирани летящи обекти за истински.
Коментари Харесай

Американските военни обявиха за истински видеата с НЛО, заснети от пилотите на ВВС

kaldata.com

Флотът на Съединени американски щати разгласи видеата със заснетите неидентифицирани летящи обекти за същински. Но американските военни се затрудняват да кажат с какво тъкмо са се сблъскали летците. Информацията е на Popular Mechanics.

Тази пролет изданието The New York Times публикува информация за среща на водачите на Военновъздушни сили на Съединени американски щати с НЛО. Единият от тях е приличал на пумпал, движещ се против вятъра. Според думите на военните летци, обектите не са имали мотори, не са оставяли топлинни следи и са показали благоприятни условия, недостижими за съществуващите и разработваните самолети и вертолети. Това се отнася за скоростта, маневреността и продължителността на полета.



През лятото военният авиатор лейтенант Райън Грейвз сподели пред изданието The Drive, че е срещнал същите неидентифицирани обекти над акваторията на Средиземно море и Персийския залив.

Сега  военноморските сили на Съединени американски щати потвърдиха, че трите видеа, за които се допуска, че са снимали НЛО, са същински . Това са материалите FLIR1, Gimbal и GoFas. Командването на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се затруднява да каже какво се вижда на фрагментите. Официалният представител на военноморския флот Джозеф Градишър (Joseph Gradisher) съобщи, че военноморските сили дефинират тези обекти като „ неидентифицирани въздушни феномени “. Военният сподели, че се употребява точно такава терминология, тъй като тя дава базово изложение на тези обекти, снимани в пространството на региони следени от Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР